SİVEREK BELEDİYESİ VE BEM-BİR-SEN SÖZLEŞME İMZALADI

Siverek Belediyesi bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan memur ve sözleşmeli personeli kapsayan sosyal denge tazminatı Siverek Belediyesi ile Şanlıurfa Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM-BİR-SEN) Şubesi arasında imzalandı.

Memur ve Sözleşmeli personellere sosyal denge tazminatının %80’i verilecek.

Sözleşme, Siverek Belediyesi Başkanlık makamında Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Ömer Yüzgül arasında imzalandı.

Şube Başkanı Ömer Yüzgül yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sözleşme görüşmeleri sırasında Siverek Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, çalışandan yana bir tavır sergileyip Sosyal Denge Tazminatının %80’ini memurlarımıza vermiştir, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni sözleşmenin memurlara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Gönlümüz çalışanlarımızdan yana Belediyemizin ekonomik imkânlarını zorlayarak çalışanlar açısından 2 yılı kapsayan sözleşmeyi imzaladık keşke imkânlarımız olsaydı çalışanlarımıza daha çok zam verseydik” dedi.