SİVEREK BELEDİYESİ ENGELLİLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, daha önce yaptığı ziyaret sırasında dernek üyelerinin taleplerini almış, ihtiyaçlarının karşılanması için çalışma yapılacağını belirtmişti. Yapılan çalışma kapsamında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince Bedensel Engelliler Derneği üyeleri tarafından talep edilen temizlik ürünleri yapılan ziyaret ile teslim edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Eyüp Tahtacı, Bedensel Engelliler Derneğini sık sık ziyaret ettiklerini söyledi. Tahtacı, “Daha önceki ziyaretimizde dernek üyeleri, temizlik ürünlerine ihtiyaç duyduklarını söylemişti. Temin ettiğimiz ürünleri dernek üyesi kardeşimize teslim ettik. Derneğimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi.
Müdür Vekili Tahtacı, dernek binasındaki bazı camların kırıldığını gördüklerini ve bunların da kısa sürede onarılacağını belirtti.