• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

YENİ YERLEŞİM YERLERİNDE PARK VE YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YENİ YERLEŞİM YERLERİNDE PARK VE YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin yeni yerleşim bölgelerinde yapılacak olan park ve yeşil alan çalışmalarına başladı.
Fen İşleri ekiplerince İlçenin Yenişehir Mahallesinde 10 dönüm arazı üzerine kurulacak olan park ve yeşil alan içerisinde bulunan enkaz kaldırma çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ve beraberindekiler Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Enkaz kaldırma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Yenişehir mahallemizde pasif durumda olan alanlarda park ve yeşil alan düzenlemesi amacıyla bugün enkaz temizleme çalışmalarına başladık, mahallemize toplamda 10 dönüm alanı bulunan farklı 4 bölgemizde park alanı ve yeşil alanlarını en kısa sürede inşallah Siverek halkının hizmetine sunacağız daha önce Sivereklilere bir sözümüz vardı daha yeşil bir Siverek yeşiliyle inşallah güzel görünümüyle bu parkları kısa bir zaman sonra Yenişehir mahallesinde yaşayan halkımızın sunacağız. Daha önce 3 parkımızın üst yapı olarak temizlik çalışmasını bitirdik, inşallah nisan ayında bu parklarımız aktif durumda halkın hizmetinde olacaktır. Emeği geçen arkadaşlara da çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü