• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KIRSAL MAHALLELERDE YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediyesi kırsal alanda bulunan mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. 2015 yılında tamamlanamayan mahallelerde çalışmaya devam eden belediye ekipleri, geçmiş yıllarda hizmet almayan Bucak bölgesinde çalışmaya başladı.

Yapraklı mahallesi yakınlarında tespit edilen malzeme ocağından temin edilen kalker malzeme, araçlarla mahalle merkezine taşındıktan sonra iş makineleri ile serimi yapılıp silindirle sıkıştırılıyor. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Fen işlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Bucak bölgesinin hizmetten mahrum kaldığını söyledi.

Belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirten Hacı Ahmet Öncül, “Ekiplerimiz şuan Yapraklı ile birlikte Mezra ve Ergen mahallemize de malzeme dökümüne başladı ancak iş makinelerimiz Yapraklı mahallesinde çalışıyor. Çalışmalarımızı söz verdiğimiz gibi, mahalle içi yolları yapılmamış mahalle kalmayana kadar devam ettireceğiz. Birkaç güne buradaki çalışmalarımızı bitirerek Kayalı (Hadro) mahallesinde çalışmaya başlayacağız. Çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapraklı mahalle muhtarı İsmet Kanlıdere yaptığı açıklamada, “Ben burada doğdum ve yaklaşık 50 yıldır mahallemize hiç hizmet gelmedi. Biz ilk defa Yapraklı mahallesinde bir çalışma görüyoruz. Başta Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz olmak üzere tüm ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahalle içi çok güzel bir hal aldı ve o çamurdan kurtulduk” şeklinde konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü