SİVEREK BELEDİYESİNİN SULAMA GÖLETİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi kırsal alanda bulunan mahallelere yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Ekiplerce Gökçetaş mahallesinde sulama göleti yapılmaya başlandı.

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce, Nasanlı bölgesinde yaz aylarında yaşanan su sıkıntısı nedeniyle hayvan sulamada kullanılmak üzere ‘sulama göleti’ yapılmaya başlandı. Başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Kırsal Hizmetler Müdür Vekili Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Öncül, “Daha önce yaz aylarında yaşanan sulama sorunları nedeniyle 12 kırsal mahallemizde hayvan sulamada kullanılacak göletler yaptık. Bugün de Gökçetaş diğer adıyla Birealo mahallesinde başlayan çalışmayı incelemek üzere geldik. Mahalle sakinlerinin belediyemize müracaat etmesi üzerine Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’ın talimatıyla bölgeye hitap edecek bir su göleti yapım çalışmasına başladık. Bu göletlerle yaz aylarında yaşanan hayvan sulama sorununu en aza indirip bir nebzede olsa gidermiş olacağız. Çalışmanın mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. Gökçetaş mahallesi sakinleri çalışmalardan dolayı Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.