• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ EVİ YANAN VATANDAŞA SAHİP ÇIKTI

SİVEREK BELEDİYESİ EVİ YANAN VATANDAŞA SAHİP ÇIKTI

 

Siverek Belediyesi, Hayriye mahallesinde bir süre önce evi yangında kullanılamaz hale gelen kadının evini yeniledi.
Bir süre önce Hayriye mahallesinde evi yanan Şemse Acuz isimli bayan, yardım için Siverek Belediyesi Beyaz Masa birimine başvurdu. Talebin değerlendirilmesi üzerine, Belediye Başkanı Resul Yılmaz evin onarılması talimatını vermesiyle çalışma başlatıldı.
Bir aylık çalışmanın ardından yenilenen evde incelemelerde bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Bir süre önce kardeşimiz belediyemize başvurarak, evinin onarılmasını talep etmişti. Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğümüz bir çalışma başlattı. Ev yangının ardından kullanılamaz haldeydi. Ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. Çok güzel bir iş meydana çıkmış. Ailemize hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde otururlar inşallah” dedi.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yangında tüm malzemeleri yanan evde mutfak dolapları, fayans, boyanın yanı sıra tüm kapıların yenilendiği söyledi.
Evi yenilenen Şemse Acuz Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü