ÇOK AMAÇLI BİLGİ VE KÜLTÜR EVİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan Dicle Mahallesindeki ‘Çok Amaçlı Kültür ve Bilgi Evi’ çalışmaları sürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğünce Dicle Mahallesinde bulunan Usta İbrahim Kuran Parkında yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin Dicle mahallesinin yanı sıra Gülabibey ve Bağlar mahallesine de hitap edeceği belirtildi.
Çalışmaları inceleyen ve Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, hedeflerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzat tutmak olduğunu söyledi.
Öncül, “Gençlerimize hitap edecek ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak donanımda inşa ettiğimiz merkezimizde kütüphane, cafeler, eğlence merkezi ile havuz bulunuyor. Merkezde ayrıca toplu organizasyonlarda kullanılabilecek toplantı salonları gibi alanlar mevcut. Merkezimizin tamamlanmasıyla Dicle mahallesinin yanı sıra Gülabibey ve Bağlar mahallesine de hitap edecek. Yapının mahallelerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.