SİVEREK BELEDİYESİ KIZILAY HAMAMI HALKIN HİZMETİNE AÇILDI

Siverek Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Kızılay hamamı hizmete girdi.
Bir süre önce tadilata alınarak yenilenen hamamın halka hizmet vermeye başladığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "ilçemizde daha önce faaliyet gösteren Kızılay hamamı tamir ve tadilat nedeniyle bir süreden beridir kapalı durumdaydı, biz mülkiyeti Kızılay’a ait bu yeri 2 yıllığına kiraladık. Daha önce folyoyla çalışan banyo tertibatı düzenekleri doğalgaz sistemine dönüştürülerek çalıştırıldı biraz önce gezdiğimiz gibi çok güzel bir nezih banyoya kavuştu Siverek’imiz hem bayanlara hem de erkeklere yönelik banyomuz 24 saat faal durumdadır, gece belli bir saatten sonra kapatılmaktadır, ayrıca Çarşamba günleri de Suriyeli kardeşlerimizin ücretsiz olarak hizmetinde olacaktır, Bu hamam Siverek için bir ihtiyaçtı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.