"SEVEREK DAHA YEŞİL BİR SİVEREK" KAMPANYASINI BAŞLATTIK

"Severek daha yeşil bir Siverek" Kampanyası kapsamında 6 bin değişik ağaç ücretsiz dağıtılmaya başlandı.

Siverek Belediyesi ile Orman işletme şefliğinin  ortaklaşa  düzenlediği "Severek Daha Yeşil Bir Siverek" ağaçlandırma kampanyası kapsamında  vatandaşa 6 bin adet çeşitli ağaç ücretsiz dağıtılmaya başlandı.

Kampanyanın ilk etabında vatandaşlara çeşitli çam türleri olmak üzere Supra, Çınar, selvi ağaçlarının yanı sıra dut, badem ve fıstık fidanlarının dağıtıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak, "belediyemiz ile Orman işletme şefliği ilçe genelinde ağaçlandırmayı geliştirmek amacıyla ilk etapta vatandaşlarımıza ücretsiz ağaç dağıtımına başladık. Ayrıca okullarımız, camilerimiz ve diğer kurumlarımız da ücretsiz ağaçlandırma kampanyasından faydalanabilirler. 2016  yılının ilk ağaçlarını dağıtmaya başladık, kampanya kapsamında halka ücretsiz fidan dağıtımımız devam edecek" dedi.