• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YARDIMCISI HASAN POSTACI MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YARDIMCISI HASAN POSTACI MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET ETTİ

 

Belediye Başkan yardımcısı Hasan Postacı bazı mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
Siverek Belediyesi daha kaliteli hizmet sunmak ve sorunları yerinde incelemek amacıyla Mahalle muhtarları ile toplantılar düzenlemeye devam ediyor.
Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcı Hasan Postacı en yoğun sorunların bulunduğu ilçenin Fırat, Haliliye ve Abdalağa mahalle muhtarlarını bürolarında ziyaret etti.
Başkan yardımcısı Hasan Postacı ‘Mahallelerimizin sorunları yerinde görmek ve muhtarlarımızla bu sorunlara çözümler öretmek amacı ile bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini’ açıklayarak şunları kaydetti “ Siverek birçok ilden büyük bir şehrimizdir, büyük bir şehir olması hesabıyla sorunlarının da büyük olduğunu farkındayız, ama biz sorunlar büyük diye hiçbir şey yapamamazlık edemeyiz, Belediye olarak bu sorunlara çözümler üretmekle mükellefiz, yeni yönetim olarak iş başına geldiğimiz bu iki yıl içerisinde bu sorunların büyük bölümünü çözmüş bulunmaktayız, ama halen kat edeceğimiz çok yol var. Bunun için muhtarlarımızla da devamlı istişare içerisindeyiz. Bugünde muhtarlarımızın sorunlarını hem dinlemek ve hem de Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirmek amacı ile bu ziyaretleri gerçekleştirdik, ilerdeki günlerde diğer mahalle muhtarlarımızı da ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi
Mahalle muhtarları Başkan yardımcısının kendilerini ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “ bu ziyaretler son derece olumlu geçiyor, Başkan ve Başkan yardımcılarının gelip bizi bürolarımızda ziyaret etmeleri ve sorunları yerinde incelemeleri, son derece olumludur, mahalle sorunlarımızı bire bir konuşarak çözüm öretilebileceğine inanıyoruz ve Başkanlarımızda bunu en iyi şekilde yapıyorlar” dediler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü