ERGEN MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR SONA ERDİ

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Bir süre önce Ergen mahallesinde başlayan çalışmaların sona ermesinin ardından mahalle giden Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Kırsal Hizmetler Müdür Vekili Selahattin Özdoğan’dan bilgi alan Başkan Yardımcısı Öncül, tüm kırsal mahalle yollarının yapılacağını söyledi. Öncül, “Daha önce bu mahallemizi ziyaret ettiğimizde yollar kullanılamaz halde idi. Yaptığımız plan dâhilinde ekiplerimizi mahallemize yönlendirerek, mahalle içi yollarını tamamladık. Bugünde yapılan çalışmayı yerinde inceledik, arkadaşlarımız çok güzel bir çalışma çıkarmış. Çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Ergen mahallesi sakinleri çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ederek, “Eskiden yollarımız kışın çamur, yazın ise tozdan kullanılamaz hale geliyordu. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.