• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

YENİ SAMAN PAZARI İÇİN SAMANCI ESNAFLARLA BİRLİKTE YER TESPİTİ YAPTIK

YENİ SAMAN PAZARI İÇİN SAMANCI ESNAFLARLA BİRLİKTE YER TESPİTİ YAPTIK

 

Yıllardır esnafların şikâyetine neden olan Hayvan pazarının yanında bulunan saman pazarı yeni yerine taşınacak.

Fırat mahallesinde bulunan 15 bin metre kare alan üzerinde kurulacak olan yeni saman pazarının yerini saman pazarı esnafı ile Belediye yetkilileri birlikte belirledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül esnaflarla birlikte yapımına başlanılacak yeni saman pazarı yerine giderek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Öncül burada yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın selamlarını getirdikleri belirterek şunları kaydetti” Belediye yönetimi olarak tüm sorunları halkımızla birlikte çözmeye kararlıyız. Esnaflarımızla istişare yaparak yeni saman pazarının yerini belirledik. 15 Bin metrekare alanda sosyal tesislerin yanında esnaflarımız için 40 adet saman satış reyonu yapacağız yeni saman pazarının hizmete girmesiyle burada yaşanan sorunlar ortadan kalkacak en kısa sürede yapımına başlayacağız” dedi.

Pazarı esnafları adına gazetecilere açıklamada bulunan Selim Dağlıkan şunları kaydetti” Öncelikle Belediye Başkanımı Resul Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Saman pazarı esnafı olarak yazın tozdan kışın çamurdan iş yapamaz duruma geliyorduk yeni saman pazarıyla bu sorunlarımız oradan kalkacak ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ayrıca Belediyenin bu iş için fikrimizi alması da yerel demokrasi anlamında büyük bir davranıştır diye düşünüyorum” dedi

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü