PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz ayının gelmesiyle birlikte ilçenin muhtelif bölgelerinde çalışmalarına başladı.
Çalışmalar kapsamında ekipler ilçenin Mustafa Remzi Bucak Bulvarında 1500 adet gül dikimi ve Yenişehir Mahallesi olmak üzere muhtelif bölgelerde bulunan parklarımızda çim serimi ve çevre düzenlemesiyle birlikte budama çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Belediye olarak daha yeşil ve temiz bir Siverek oluşturmak amacıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle her alanda çalışmalarımıza başladık, ilk etapta gül ekimlerimizi gerçekleştirerek can suyunu veriyoruz, parklarımızda çevre düzenleme, çim serimi ve onarımlarına başladık, bunun yanı sıra kentimizin muhtelif bölgelerinde bulunan ağaçlarımızın budama çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.