MUSTAFA KEMAL LİSESİ BELEDİYE BAŞKANINA FORMA HEDİYE ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü ile Voleybol Kulübü Başkanı Belediye Başkanına ismi yazılı forma hediye etti.

Liseler arası voleybol turnuvasında Şanlıurfa il birincisi olan önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş’ta yapılacak olan bölgeler arası voleybol karşılaşmalarında Şanlıurfa ilini temsil edecek Olan Mustafa Kemal Anadolu Lisesi voleybol takımı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın isminin yazıldığı 63 numaralı formayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ile Kulüp Başkanı Nusret Eryaman, Belediye Başkanının takıma verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür edip kendisine takımın formasını hediye ettiler.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz takıma başarılar dileyerek şunları kaydetti: “Belediye olarak çocuklarımızın başarılı olması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.