• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİNİN KALKER YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

SİVEREK BELEDİYESİNİN KALKER YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

 

Kırsal İşler Müdürlüğümüz ekipleri Bucak Bölgesinde bulunan Seyrange (Bakaç) Mahallesinde mahalle içi kalker yol çalışmasına başladı.

Kırsal İşler Müdür Vekili, Belediye Başkan Yardımcımız Hacı Ahmet Öncül ile Fen İşleri Müdürümüz Selahattin Özdoğan devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerini dinlediler.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’Kırsal İşler Müdürlüğümüzün sahada yaptığı çalışmaları yerinde incelemek üzere sayın müdürümüzle beraber daha öncede Seyrange mahallesine gelmiştik. Gerçekten kötü bir durumdaydı aradan bir yıl geçmesine rağmen ancak bugün çalışmalara başladık. Şuan iş makinalarımız çalışıyor güzel bir ortaya koymuşlardır, bu bölgenin en yüksek yeri, bu bölgenin son noktası artık bundan sonra başka bölgelere geçilecek. Bu hizmetlerin bu kırsal mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, bu kırsal mahallemiz seyrange şimdiye kadar hiç hizmet almamış bir mahallemiz, bu hizmete yapmakla iyi bir hizmetin yapıldığını gördük, inşallah belediyemizin bu hizmetleri buraya gelmeye devam edecektir, bu yapılan çalışmaların kırsal mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Mehmet aslan ise daha önce köylerine hizmet gelmediğini belirterek şunları kaydetti.’’bu yıl içerisinde belediyemiz tarafından köy içinde çalışmalara başladılar. Bu konuda belediye başkanına teşekkür ediyoruz. Daha önce yağmur yağdığında çamurlardan çıkamıyorduk yazın ise toz içerisindeydik. Şuanda gelen hizmetlerden memnunuz Allah razı olsun yapılan hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ederiz’’dedi.  

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü