İLÇE MERKEZİNDEKİ MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTIK

Siverek Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı işbirliğiyle Bahar ayının gelmesiyle birlikte ilçede bulunan üç büyük mezarlıkta yabani otlarla mücadele çalışmaları başladı.

Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hilmi Bilgisever gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti “ Çevre müdürlüğü olarak Bahar aylarının gelmesiyle birlikte mezarlıklarımızda yabani otlarla mücadele çalışması kapsamında vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahat ve temiz bir ortamda gerçekleştirmesi amacıyla mezarlıklarımızda ilaçlamanın yanı sıra çevre düzenlemesini yapıp görüntü yabani otların çevre kirliliği oluşturmasını önlüyoruz, bu çalışmalarımız başta mezarlıklar, yol boyları, çöplük alanı olmak üzere araç üstü holder ve 8 el pompasıyla personellerimizle bu işle başladık ”dedi.