• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİNİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ  ETKİNLİĞİ

SİVEREK BELEDİYESİNİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

 

Belediye Başkanı Resul Yılmaz çalışan bayanlarla yemekte bir araya gelip barış için güvercin uçurdu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Resul Yılmaz Belediye bünyesinde çalışan bayanlar ile AK Parti kadın kolları üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Belediye Başkanı Yılmaz yemekte yaptığı konuşmada Kadınlar gününün anlam ve önemine değinerek şunları kaydetti; "Biz kadınlarımızın emeğini bir güne sığdıran anlayışa sahip değiliz. Bize göre kadınlar bir milletin ve ailenin temel direğidir haklarını ödememiz mümkün değildir. Bizim anlayışımızda, medeniyet tasaufumuz da kadın denildi mi ilk başta kutsallık akla gelir, maalesef günümüz kapitalist dünyasında üzülerek ifade ederken de hicap duyuyorum kadınlarımız bir meta olarak görülüyor, biz kesinlikle bu anlayışa karşıyız, yine üzülerek belirtmeliyim ki günümüzde kadınlar hak ettiği yerde yer almıyorlar. Şahsen ben kız çocuklarının eğitim ve öğretimine çok büyük önem verilmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü bir toplumu kalkındırmak istiyorsak öncelikle kadının eğitimine önem verilmeli. Kalkınmanın temeli o zaman sağlam dinamiklere dayanır, toplumsal kalkınmanın temeli de kadınlardır, ben bir kez daha kadınlar gününü kutluyorum kadın arkadaşlarımızla birlikte gökyüzüne güvercinler uçurduk dileğimiz bu topraklara yani Ortadoğuya bir an önce barış gelmesidir. Uçurduğumuz güvercinler barışa vesile olur inşallah" dedi.

Yemekli etkinliğin ardından Belediye Başkanı Yılmaz ile katılımcı bayanlar barış umuduyla gökyüzüne beyaz güvercinler uçurdular.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü