• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN 8 MART ETKİNLİKLERİ

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN 8 MART ETKİNLİKLERİ

 

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile hizmetleri Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla etkinlik düzenledi.

Siverek Belediyesi Paşa Konağı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünde görevli bayan eğitimciler ile eğitim gören kursiyerlerin yanı sıra Belediyede çalışan bayanlar katıldı.

Gerçekleştirilen etkinliğe katılım gösteren bayanlara teşekkür eden Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şükran Kongül konuşmasında şunları belirtti; "Müdürlüğümüz bir yılını yeni doldurmuş olmasına rağmen, bir yıl içerisinde son derece verimli çalışmalar gerçekleştirdik, Müdürlüğümüz ilçede yaşayan, desteklenmesi gereken kadın ve ailelere yönelik çok yönlü çalışmalar gerçekleştirmektedir, bu çalışmalar içerisinde bayanlarımıza yönelik eğitim ve sosyal hizmetlerin içinde yer aldığı kurslar var.  Bu kurslarla bayanlarımızın ekonomik yönden nasıl ayakta duracakları, sosyal hayatta karşılaşacakları sorunların ötesinden nasıl geleceklerinin yanı sıra, bayanlarımızın geleceğe daha emin adımlarla yürümelerini sağlıyoruz, bu konuda çalışmalarımıza devam edecektir" dedi.

Etkinlik Kadın ve Aile hizmetleri Müdürlüğünün bir yıl içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaların içinde yer aldığı slayt gösterimi ile son buldu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü