• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

RESUL YILMAZ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

RESUL YILMAZ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

 

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, devam eden ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek için Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli çalışanlarla bir araya geldi.

Yenişehir mahallesindeki Çok Amaçlı Hizmet Evinde yapılan toplantıya Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak’ın yanı sıra birim sorumluları katıldı. Başkan Yılmaz toplantıya katılan personele hitaben yaptığı konuşmada Park ve Bahçeler Müdürlüğünün bir belediyenin halka görünen yüzü olduğunu söyledi.

Başlangıçların önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Bir işe nasıl başlarsanız öyle devam edersiniz. Belediyelerde tüm birimlerde önemli fakat öne çıkan, vatandaşın gözüne hitap eden 2 birim vardır. Bu birimlerden biri Park ve Bahçeler diğeri ise Temizlik İşleri Müdürlüğüdür. Halk gördükleriyle karar verir. Yani sizin yapmış olduğunuz iş direk vatandaşın gözüne hitap eder. Bu sebepledir ki yaptığınız işin çok önemli olduğunu bilmenizi isterim. Belki de şehirleri şehir yapan peyzaj çalışmaları, peyzaj düzenlemeleridir. Bu yüzden yaptığınız iş benim nazarımda çok ama çok önemlidir” dedi.

Tüm çalışanların haklarının bizzat kendisi tarafından korunduğunu belirten Başkan Yılmaz, yeşil alanlarında kendileri tarafından özenle korunmasını istedi.

Belediye Başkanı Yılmaz, yaklaşık bir saat süren toplantının ardından çalışanlara hediye vererek fotoğraf çektirdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü