• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ESKİ SANAYİ SİTESİ PARKINDA REVİZYON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ESKİ SANAYİ SİTESİ PARKINDA REVİZYON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa Karayolu Eski sanayi sitesi içerisinde bulunan parkta revizyon çalışmaları başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Sorumlusu Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıcak çalışmaları yerinde inceleyerek bölge esnafının taleplerini dinledi.

Parkta yapılan çalışmaların bitimiyle esnafların rahat bir ortamda zamanlarını geçirebilecek kapasiteye ulaştıracaklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıcak yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ’Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla ilçemizde bulunan parklar ve revizyon çalışması başlatmış bulunmaktayız. Ciddi anlamda zarar görmüş bakım ihtiyacı parklarımızın revizyonunu gerçekleştiriyoruz şuan Eski sanayi sitesi altındaki parktayız vatandaşlarımızdan gelen şikayetler üzerine parkımızın çevresinde bulunan ve halkımızın kullanımını engelleyen duvarları kaldırıyoruz parkımızı halkımıza açıyoruz, daha rahat bir kullanım alanı sağlamak amacıyla bu parkımızın düzenlemesinde ağaçlandırma çalışmaları eksik noktalarımızda yapacağız daha sonra mevsimlik çiçeklerle ve banklarla donatacağız şimdiden halkımıza hayırlı olsun vatandaşlarımızdan da bu konuda beklentimiz de parklarımızın korunması konusunda belediyemiz ekiplerimize yardımcı olmalarını diliyorum’ ’dedi.

Bölge esnafı parkın yapımıyla ilgili Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek bölgede böyle bir parka kavuşmak bizleri mutlu etmiştir, parkımızın çevre yolu üzerinde olması asabiyle mahallemize ve esnafımıza prestij kazandıracaktır’ ’dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü