• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ "BAHAR VE KÜLTÜR ŞENLİĞİ" DÜZENLİYOR

SİVEREK BELEDİYESİ "BAHAR VE KÜLTÜR ŞENLİĞİ" DÜZENLİYOR

 

18 Mart’a start alacak olan şenlik hazırlıkları tamamlandı.

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce ilçede 18 Mart - 22 Mart tarihleri arasında yapılacak olan ‘Bahar ve Kültür Şenlikleri’ programı hazırlıklarının tamamlandığı belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, Bahar ve Kültür şenliklerinin geniş kapsamlı bir çalışma olduğunu söyledi.

Postacı çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Şenlikler kapsamında 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü kapsamında Çanakkale belgeseli izleteceğiz. Siverekli şair Mehmet Ragıp Karcı adına düzenlediğimiz şiir yarışması ödülleri verilecek usta şair Siverek’te yaşam konulu bir konferans verecek. 19–21 Mart tarihlerinde, gençlik, barış ve kardeşlik koşusu düzenlenecek. Belediye bilgi evlerinin düzenlediği hayır kermesi yapılacak, kermesten elde edilen gelir Siverek’te eğitimlerini sürdüren Suriyeli çocukların eğitimi için harcanacak." dedi.

Şenliklerin son günün de ise çeşitli etkinliklerin olacağını belirten Başkan Yardımcısı Postacı, "22 Mart tarihinde Belediye yaşam evinde resim ve ebru sergisi düzenlenecek Bahar şenliklerinin son günü olan 22 Mart tarihinde halk sağlığı merkezi gözetiminde sağlıklı yaşam yürüyüşüyle şenliklerimiz sona erecek" diye konuştu.

Beş gün sürecek olan şenlikler kapsamında öğrenciler arasında bilgi yarışması satranç turnuvası, maraton koşusu, şiir dinletisi gibi sosyal ve kültürel etkinlikler yapılacağını belirten Hasan Postacı, dereceye girenlere çeşitli ödüller verileceğini söyledi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü