• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ SAÇ KESİMLERİNE DEVAM EDİYOR

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ SAÇ KESİMLERİNE DEVAM EDİYOR

 

Kırsal Mahallerde okuyan kız öğrencilere yönelik yapılan saç bakımı ve kesimi ücretsiz yapılmaya devam ediyor.

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan kuaförlük kursunda usta öğreticiler ve eğitim alan kursiyerler, ilçe kırsalındaki ilk ve ortaokullarda eğitimlerine devam eden kız öğrencilere yönelik ücretsiz saç kesimi ile saç bakımına davam ediyor.

Bu kapsamda ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Üstüntaş ( Tısxırap) İlk ve Ortaokulunda okuyan yaklaşık 80 kız öğrencinin saç kesimi ile bakımı yapıldı.

‘Müdürlük olarak kırsal mahallerde okuyan kız öğrencilere yönelik saç bakımı ve kesimini rutin hale getirdiklerini’ belirten Kadın ve Aile hizmetleri Müdüresi Şükran Kongül “ Bu çalışmamız kapsamında Üstüntaş ilk ve Ortaokuluna geldik, burada kuaför hocalarımız kursiyerlerle beraber çocuklarımızın saçlarını kestiler, şekillendirme ve bakımını yaptılar, Kız çocuklarımıza kuaför hocalarımız saçlarının bakımı konusunda bilgilendirdi, bundan sonrada kırsal mahallerdeki bu çalışmalarımız devam edecek, bu hizmetimize daha önce kuaföre gitmemiş öğrenciler çok seviniyor ve mutlu oluyorlar, onların mutluluğu bizi de mutlu ediyor, bu çalışmalarımız da bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü