• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

SİVEREK BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Belediye Kırsal İşler Müdürlüğünce ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kellehan mahallesinde, mahalle içi yol yapım çalışmasına başlandı. Ekiplerce mahalle yakınların bulunan ocaktan temin edilen stabilize malzeme araçlarla mahalleye götürülerek serimi yapılıyor.

Öte yandan daha önce yolu kullanılamaz durumda olan Duruca mahallesinde de çalışmalara başlayan Kırsal İşler ekipleri, çok sayıda iş makinesi ile mesai yapıyor. Çalışmaları yerinde incelemek üzere kırsal mahalleleri ziyaret eden Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Belediye Meclis Üyesi Nezahat Yeyin Kırsal İşler Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Kırsal İşler Müdürlüğümüzce yapılan çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmek üzere Belediye Meclis Üyemiz Nezahat Yeyin ile birlikte mahallelerimize geldik. Ekiplerimiz Kellehan, Duruca ile Markik mahallelerinde çalışıyor. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Bizlere bunca zaman sabır gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü