SİVEREK BELEDİYESİNDEN TÜM SOSYAL ALANLARA KİTAPHANE PROJESİ

Siverek Belediyesi ve Genç Girişimciler Kulübünün katkılarıya her Sosyal Alana Bir Kitaphane projesi başlatıldı.
İlçedeki öğrencilerin esnafın desteğiyle kurduğu Genç Girişimciler Kulübü üyeleri, okuma yazma oranının artırılmasına yönelik başlatılan projeyle sosyal faaliyetlerde bulunuyor.
Bu kapsamda Siverek Belediyesi Kültür Müdürlüğünün desteğiyle kulüp üyeleri ilk kitaphanelerini törenle Belediye Sosyal Yaşam Evinde kurdu.
Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, törende yaptığı konuşmada, girişimci gençlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Gençlere desteklerini sürdüreceklerini aktaran Postacı, "Sosyal sorumluluklar okuyarak araştırarak gelişir bu kardeşlerimiz park ve diğer sosyal yaşam alanlarında kitaphaneler kurmaya başladı. Belediye olarak gençlerimize kitap rafı desteği sağlamaya devam edeceğiz" dedi.
Siverek Belediyesinin desteğiyle faaliyetlerini artırmak istediklerini belirten İşbilen, her öğrenciden faaliyetlerine destek beklediklerini kaydetti.