• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE BAHAR VE KÜLTÜR ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

SİVEREK'TE BAHAR VE KÜLTÜR ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

 

Şenlikler kapsamında düzenlenen kermesin geliri Suriyeli mülteci öğrencilerin eğitimi için harcanacak. Siverek Belediyesi Kültür Müdürlüğünce her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Bahar ve Kültür Şenlikleri’ çeşitli etkiliklerle devam ediyor.

 Bahar ve Kültür Şenlikleri kapsamında Mehmet Lami Odabaşı Parkında bulunan Belediye Yaşam Evinde Bilgi Evleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının katkısıyla dayanışma kermesi düzenlendi.

Dayanışma kermesinin açılışını Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile Siverekli şair yönetmen Mehmet Ragıp Karcı yaptı.

Kermesi gezen Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile şair yönetmen Karcı kermeste emeği geçenlere teşekkür etti.

Üç gün boyunca açık kalacak dayanışma kermesinden elde edilecek gelirin Siverek’te eğitimleri Vali Mehmet Erdoğan Cebeci İlkokulunda devam eden Suriyeli öğrenciler yararına kullanılacağı belirtildi.

Şenliklerin 22 Mart tarihine kadar çeşitli etkinliklerle devam edeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, “Her yıl geleneksel olarak yaptığımız ‘Bahar ve Kültür Şenlikleri’ kapsamında düzenlediğimiz kermeste kültür müdürlüğümüz bünyesinde bulunan bilgi evleri ile bazı sivil toplum kuruluşu ve derneklerimiz de dayanışma kermesinde stand açtılar. Bilgi evlerimizin açmış olduğu kermesin tüm geliri Suriyeli mülteci öğürencilerin eğitimi için harcanacak” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü