• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ VE NİHAT ÇİFTÇİ AVRUPA BİRLİĞİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ VE NİHAT ÇİFTÇİ AVRUPA BİRLİĞİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Avrupa Birliği (AB) (IPARD) kapsamında Siverek’te devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve beraberindekiler Avrupa Birliği tarafından yapılan Atık Su aratma tesislerini gezerek Avrupa Birliği ofisinde devam eden çalışmalarla ilgili yapılan toplantıya katıldı.

Toplantının ardından çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Siverek en büyük ilçemiz alt yapı sorunları olan bir ilçe dolayısıyla ilçe Belediye Başkanımızla ve teknik arkadaşlarımızın Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğümüz, İller Bankasında yapılan proje çalışmaları Atık Su Arıtma Tesisi, Atık Su İshalliye hatları şuan Siverek’in tamamında döşeniyor. Bunun yanında yine içme suyu ve arıtma tesislerinin ihaleleri yapıldı ana merkezdeki noktalarda bizim genel müdürlüğümüz ihale işlemlerini gerçekleştirecek Siverek’i biraz kazacağız, ama amacımız doğru bir şehircilik doğru bir alt yapı hizmeti Siverek’imizi geleceğe taşıyabilen sağlık bir alt yapı hizmetinden sonra ilçe belediye başkanlığımızla birlikte gireceğiz tamamıyla daha güzel bir üst yapıyla Siverek bir daha kazılmasın bir daha yolları tahrip görmesin asfaltları tahrip görmesin kaldırımları tahrip görmesin doğru bir hizmetle gidiyoruz, bugünde Siverek’teydik arkadaşlarımızla birlikte proje incelemesi ve yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz çalışmalarla ilgili biraz vatandaşlarımızdan ben büyükşehir belediye başkanı olarak ilçe belediye başkanımızla her zaman bu konuda tavsiyelere bulunuyor biraz sabır diyorum sabrın sonu selamettir buna güvensinler Sivereklilere saygılarımı sunuyorum” dedi.

Çalışmaların ardından Atık Su Arıtma tesislerinde çalışmalarla ilgili toplantıya katılarak yetkililerden bilgi alındı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü