BELEDİYE BAŞKANIMIZ RESUL YILMAZ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz esnaf gezilerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Yılmaz, Esnaf gezileri kapsamında Abdulkadir Odabaşı Caddesi ile Hürriyet Caddesi esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz yoğun çalışma temposuna rağmen fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelip kentin sorunları ve çözüm yollarını vatandaşlarla birlikte değerlendirip ilgili notlar alarak vatandaşların talebinin yerine getirilmesi amacıyla ilgili birimlere talimat vererek sorunların çözümünde vatandaşlarında görüş ve önerilerine önem veriyor.

İlçe esnafı yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler” Belediye Başkanımız geçmişte de ilçede yaşayıp Zaman, zaman esnaflarla vatandaşlarla bir araya geliyordu. Belediye başkanı seçildikten sonrada yoğun mesaisine rağmen Belediye Başkanımızın ziyaretinden memnunluk duyuyoruz Allah yardımcısı olsun 250 bin nüfusa hizmet etmek sorunlarıyla uğraşmak kolay değil” açıklamasında bulundular.