• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BEYDEŞ VE YALANKOZ MAHALLELERİNDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

BEYDEŞ VE YALANKOZ MAHALLELERİNDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

 

Siverek Belediyesi Kırsal ve Fen İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından Beydeş ile Yalankoz mahallelerinde Mahalle içi stabilize yol çalışmalarına başlandı.

Kırsal İşler Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan ve beraberindekiler iki mahallede yürütülen mahalle içi stabilize yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Kırsal İşler Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ’’Kırsal işler müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz kırsalda yaptığı çalışmaları yerinde görmek ve incelemek için sorumlu müdürümüzle birlikte şuan Beydeş ve Yalankoz mahallelerinde iş makinelerimiz malzeme serimine başladı, bu çalışmalarımız bittikten sonra İnşallah Beydeş ve Yalankoz mahallerimiz çamurdan kurtarılmış olacaktır. Her gittiğimiz kırsal mahallemizde şunu söylüyoruz halkımız sabrederse Allah’ın izniyle bizim ulaşmayacağımız kırsal mahalle kalmayacaktır. Biz verdiğimiz sözü mutlaka yerine getiriyoruz, biz her zaman sözümüzün arkasındayız Ak belediyecilik bu demektir mutlaka verilen söz er geç yerine getirilecektir, Ak Belediyecilik bunu ispatlıyor, bunu görüyor bundan sonrada nereye söz vermişsek mutlaka tüm kırsal mahalleye ulaşmaya çalışacağız, bu yapılan çalışmaların bu kırsal mahallelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz” dedi. 

Mahalle sakinlerinden Enver Tüysüz ise yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek şunları kaydetti. “Mahallemizde yol çalışmaları devam etmektedir, çalışmalardan dolayı gerek Belediye başkanımıza gerekse yol çalışmalarında çalışan işçilerimize hepsine teşekkür ederim, dedelerden bu yana hiç hizmet almadık ilk defa mahallemizde bu hizmetler yapılıyor çalışmalardan dolayı mutluyuz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü