BAŞKAN YILMAZ OFİS MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz İlçe merkezinde bulunan mahallelerde incelemelerde bulundu. Ofis mahallesinde devam eden Avrupa Birliği (IPARD) projesi kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Yılmaz, devam eden çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Mahalle sakinleri ile esnaf, kazı çalışmalarının yapıldığı güzergâhlarda dökülen beyaz kalker nedeniyle çıkan tozdan dolayı rahatsızlığını dile getirmeleri üzerine Başkan Yılmaz yüklenici firma yetkililerini arayarak bu sorununun giderilmesi konusunda talimat verdi. Yüklenici firma yetkilileri de yarından itibaren halkın şikâyetçi olduğu beyaz kalker yerine toz oluşturmayan siyah kalker dökülmeye başlanacağını belirttiler.

Mahalle sakinleri ve esnaf, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın göstermiş olduğu duyarlılık için kendisine teşekkür etti.