SİVEREK BELEDİYESİ ÇİM BİÇME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bahar ayının gelmesiyle birlikte ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan park ve yeşil alanlarda çim biçme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ekiplerce sürdürülen çalışmalardan biri olan tarihi Siverek kalesindeki çim biçme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak şunları belirtti “Siverek’in daha güzel bir görünüme kavuşması için park ve bahçeler müdürlüğü olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz, bu çalışmalardan biride Siverek Kalesinde yapılmakta ve bizde gelip burada bu çalışmaları yerinde inceledik, Siverek kalesinde ve diğer yeşil alanlarda çim biçme ve budama faaliyetlerini devam ettiriyoruz. Kalemizin tarihi bir yapı olma nedeniyle tarihi yapı ve dokuya uygun bir şekilde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmıştı, bu dokuyu bozmayacak şekilde yaptığımız çalışmalarda ki çim ekiminde ve çim biçme çalışmalarında gerekli faaliyetleri yürütüyoruz, ekiplerimizle birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz, bu konuda halkımızın bize göstermiş olduğu anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.