• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KIRSAL MAHALLELERDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediyesi Kırsal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kelehan (Engin) mahallesinde Mahalle içi stabilize yol çalışmaları sona erdi.

Kırsal İşler Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan sona eren mahalle içi stabilize yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Kırsal İşler Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Kırsal işler müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Kelehan Mahallesinde serdikleri malzemeyi düzeltme ve sıkıştırma çalışmalarını yaparak bitirdiler, Aşağı Kelehan Yukarı Kelehan Mahallelerimiz şimdiye kadar hiçbir hizmet gelmeyen kırsal mahallelerimizdir, mahalle içi yolun yanı sıra bölgemizde kutsal sayılan kutsal bilinen bir ziyaret var biz ziyaret yolunu da yaptık zaman zaman vatandaşların ve dışarı da yaşayan insanlar ziyarete geliyor, inşallah bu yaptığımız hizmetlerin kırsal mahallemize hayırlı uğurlu olmasını dileriz” dedi.

Mahalle sakinleri bu güne kadar hizmet almadıklarını belirterek şunları kaydetti. “Mahallemizde yol çalışmaları devam etmektedir, bu çalışmalardan dolayı Belediye başkanımız Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyoruz, çalışmaların ardından inşallah kışın çamurda kalmayacağız, mahallemizin ana yolu da bulunmaktadır, 4 yıldır herhangi bir çalışma yapılmadı kışın araçlarımız yolda kalıyor traktörle çekiyoruz, büyükşehir belediyesine ait olduğu için her hangi bir çalışma yapılmıyor, Büyükşehir Belediye Başkanımızdan da ana yolun yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü