• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

GÖKKUŞAĞI PARKINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

GÖKKUŞAĞI PARKINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Ayvanat mahallesinde bulunan Gökkuşağı Parkında çevre düzenleme ve piknik masası ve bank yerleştirme çalışmaları devam ediyor.

Mahalle Muhtarı Habeş Akgül ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıcak konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Belediye Başkanımızın talimatıyla Gökkuşağı Engelli Parkında peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz parkta ağaçlandırma çalışmalarımızı tamamladık, piknik masası ve kamelya montajını da bugün gerçekleştirdik, parkta yürüyüş yolu ve spor aletleri ve bunun yanı sıra engelli parkımızda engelli vatandaşlarımızın faydalanabileceği spor aletleri bulunacaktır, parkımızın mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ayvanat Mahalle Muhtarı Habeş Akgül parkta sürdürülen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek şunları kaydetti. “mahallemize güzel bir park kazandırdılar parkta çalışan ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz, buradan vatandaşlarımızdan tek bir isteğim olacak çocuklarına sahip çıksınlar buradaki malzemelere zarar vermesinler parka kendi evleri gibi sahip çıkmalarını istiyorum, parklar hepimiz içindir” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü