• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KAYAPINAR MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

KAYAPINAR MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediyesi Kırsal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kayapınar Mahallesinde Mahalle içi stabilize yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kırsal İşler Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan devam eden mahalle içi stabilize yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ’’Kırsal işler müdürlüğümüzün kırsalda yaptıkları çalışmaları yerinde incelemek üzere kırsaldan sorumlu müdürümüzle beraber kırsal mahallemiz olan Kayapınar mahallesinde yapılan çalışmalar devam ediyor. Şuan malzeme serimi yapılıyor malzeme seriminden sonra da sıkıştırma işlemi yapılacaktır. Karacadağ bölgesindeki mezramızın hayvancılığın yoğun olduğu bir yerdir, hayvancılıkla geçimini sağlayan mezramız olduğu daha önce sokak araları kışı çamurdan geçilmiyordu, insanların rahat bir ortamda sürdürmediklerini gördük, buna istinaden Belediye başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda burada çalışmalar başladık, çalışmalarımızın bitimiyle birlikte inşallah kırsal mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın rahat bir ortamda hayatlarına devam edeceğine inanıyoruz, bu çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum’ ’dedi.

Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Mahallemizde yol çalışmaları devam etmektedir, bu çalışmalardan dolayı Belediye başkanımız Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü