BAŞKAN YILMAZ PERSONELLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Yılmaz, Üçgen Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen sabah kahvaltısında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görevli personelle bir araya geldi.

Personel arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirme ve kaynaşmaya amaçlı düzenlenen kahvaltıya Başkan Yılmaz’ı yanı sıra birim müdürleri ile birimlerde görevli çalışanlar katıldı.

Başkan Yılmaz, belediyenin büyük bir aile olduğunu dile getirdi. Yılmaz, “Biz Siverek Belediyesi olarak büyük bir aileyiz ve tek amacımız halkımıza hizmet etmek, Halkımızın her türlü sorununu gidermeye yönelik çalışmalar yapmak. Bizler layıkıyla halkımıza bu hizmeti yaparken, birim çalışanları olarak hizmet çıtamızı daha da yükselterek daha büyük başarılara imza atacağız. Yapılan her işte alın teri olan, emek veren mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan siz değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.