SİVEREK BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLEDİ

Siverek Belediyesi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bilgi evleri 4. sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Belediye Meclis salonunda yapılan bilgi yarışmasında 4. sınıfta çeşitli kurslarda eğitimlerini sürdüren öğrenciler arasında Düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüler verildi.

Bilgi Evi öğretmeni Erdal Eroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Bilgi evleri 4. sınıfta çeşitli kurslarda eğitimlerine devam eden öğrencilerimizle birlikte temel derslerin içerisinde yer aldığı bilgi yarışması düzenledik, yarışmada öğrencilerimizin başarılarını test etmek ve okullarında derslerine bir nebzede katkı sunmak istedik, bu yönde öğrencilerimize yönelik çalışmalarımız devam edecektir, yarışmada dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim ettik, bu etkinlikte başta öğretmenlerimiz ve bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.