• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLMİHAL SINAVINA DESTEK VERDİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLMİHAL SINAVINA DESTEK VERDİ

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, Eğitim Bir-Sen tarafından yapılan ‘Ödüllü İlmihal Sınavı’na destek verdi.

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından düzenlenen ödül törenine katılan Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Postacı yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Siverek Belediyesi olarak önce insan sloganıyla yola çıktık. Başkanımız yoğun programı nedeniyle aramızda bulunamıyor fakat sizlere selamlarını ve bu başarı da emeği geçenlere şükranlarını sunmak istiyorum. Belediye olarak bu tür organizasyonları her zaman destekleyeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Ardından sınavda 2’nci olan öğrenciye hediyesini veren Belediye Başkan Yardımcımız Postacı, sınava verilen destek nedeniyle hazırlanan plaketi aldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren programa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı’nın yanı sıra Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Siverek Müftüsü Burhan Barut, Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Ferit Karaoğlu, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Siverek Şube Başkanı Fikret Aslanparçası, STK Temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü