TAZİYE EVİNİN İHTİYAÇLARINI SİVEREK BELEDİYESİ KARŞILIYOR

Siverek Belediyesi, Gazi (Gazek) mahallesi sakinlerince yapımına başlanan taziye evine malzeme yardımında bulundu.

Yapım çalışmaları devam eden taziye evinde incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, belediye-vatandaş işbirliğini vurguladı. Öncül, “Mahalle sakinlerince yapım çalışmasına başlanan taziye evinin tamamlanması için Siverek Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde malzeme desteğinde bulunuyoruz. Aslında burada ön plana çıkan Belediye-Vatandaş işbirliğidir. Şunu özellikle belirtmek isterim ki vatandaşlarımız mahallelerinde bu işin öncülüğünü yaparsa, biz elimizi taşın altına sokarız” dedi.

Başkan Yardımcısı Öncül, Gazi taziye evinin hazır hale getirilmesi noktasında sıvasından, fayansından boyasına ve iç mekân için gerekli tüm ihtiyaçları karşılayacaklarını belirtti.

Mahalle sakinleri başta Belediye Başkanı Resul Yılmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.