• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SANAYİ ESNAFININ CAMİ TALEBİNİ YERİNE GETİRDİK

SANAYİ ESNAFININ CAMİ TALEBİNİ YERİNE GETİRDİK

 

Siverek Belediyesince Sanayi Sitesi esnafının talebi üzerine yaklaşık bir yıldır yapımı süren cami, duaların ardından kılınan Cuma namazıyla esnafın hizmetine sunuldu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Şanlıurfa – Siverek karayolunda bulunan 3 bin 600 m2 yeşil alanın içindeki 150 metre kare kapalı ibadet alanı olan caminin yapımı bir yıllık çalışmanın ardından tamamlandı.

Yapımı tamamlanan cami Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, İlçe Müftüsü Burhan Barut, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf Odaları Başkanları ile sanayi esnafının katılımıyla ibadete açıldı.

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, “Sanayi sitesi esnafımızın ibadethane noksanlığını bildirmesi üzerine çalışmalara başlandı. Çalışmaların tamamlanması üzerine gerek çevre düzenlemesi gerekse ibadethanesiyle esnafımıza güzel bir alan kazandırdık. Camimizin özellikle Peygamber Efendimizin (s.a.v.) kutlu doğumunun olduğu hafta ibadete açılması daha anlamlı oldu. Başta caminin yapılması talimatını veren Belediye Başkanımıza ve yapımda emeği bulunan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hayırlı ibadetlere vesile eylesin” dedi.

Siverek Maddeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hacı İnan, kısa sürede esnafın ibadethane talebini yerine getiren Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Burhan Barut’un yaptığı duanın ardından toplanan kalabalık camide Cuma namazı kıldı. 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü