ANACIK MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Siverek Belediyesi kırsal mahallelerde devam ettirdiği çalışmalar kapsamında Anacık mahallesinde mahalle içi yol yapım çalışmalarına başladı.

Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince daha önce hizmet almamış ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan anacık mahallesinde çalışmaya başladı. Çalışma kapsamında temin edilen stabilize malzeme, ekiplerce iş makineleri yardımıyla serilip sıkıştırılıyor.

Anacık mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Gerçekten hizmete ihtiyacı olan bir bölge, aslında daha önce çalışmalara başlamamız gerekiyordu fakat çevrede kullanılacak malzeme ocağının olmayışı bu işi biraz geciktirdi. Sağ olsun çok değerli bir mahalle sakini bu sorunu ortadan kaldırmak için bize başvurdu. Bizlerde bu sorunun çözülmesinin hemen ardından mahallede çalışmalara başladık” dedi.

Öncül, mahalleye daha önce Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte geldiklerini belirtti.

Anacık mahallesi sakinlerinden Ahmet Şenge, çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle milletvekillerimize ve Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.