BEYDEŞ MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI TAMAMLADIK

Siverek Belediyesi kırsal mahallelerdeki çalışmaları kapsamında Beydeş mahallesinde başlattığı mahalle içi yol yapım çalışmalarını tamamladı.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, ilçeye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Beydeş mahallesinde mahalle içi, okul bahçesi ile jandarma karakolu ve mahallede bazı evlerin olmayan yollarını yaparak çalışmasını tamamladı.

Beraberinde Kırsal Hizmetler Müdür Vekili Selahattin Özdoğan ile birlikte mahallede sona eren çalışmaları yerinde inceleyen Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Öncül, “Biz sadece mahalle içi yolların yapımını değil, okul, türbe, ibadethane, mezarlık yada güvenlik kuvvetlerinin ne tür ihtiyacı varsa onları da karşılamaya çalışıyoruz. Her çalışma yaptığımız mahallede vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanmaya gayret ediyoruz” dedi.

Öncül, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Mehmet Tüysüz adlı Beydeş sakini, Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.