• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ KÖY YOLLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN YILMAZ KÖY YOLLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Karpuzcu Yukarıoğun ve Akarlar grup yolunda sona eren kalker yol çalışmasını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yılmaz ve beraberindekiler çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Çalışmaların sona erdiğini belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.'' İncelemelerde bulunduğumuz karpuzcudan başlayıp Akarlı ve Yumurtepe köylerimize, mahallelerimize kadar giden bir gurup yoludur. Mezralarla birlikte yaklaşık on köyün üzerinde bulunduğu bir yol, bu yol tabi uzun sürenden beridir gündemimizdeydi, arkadaşlarımız sağ olsunlar burada çok güzel bir çalışma sergilemişler, bizde bu çalışmayı hem görmek hem de Karpuzcu köyü sakinleri ve muhtarımızla bir araya gelmek istedik. Ben öncelikle emeği geçen kırsal işleri İle fen işleri müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Biz Siverek Belediyesi olarak Sadece 24 ayda kırsal mahallelerimizde 900 kilometre küsur stabilize yol yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Ekibimizle birlikte gerek Siverek merkezde yaşayan vatandaşlarımızın gerek kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın her daim hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” dedi

Karpuzcu Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve Ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü