BAŞKAN YILMAZ DRENAJ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ŞUSKİ tarafından ilçede yürütülen drenaj sistemi döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Yılmaz ve Beraberindekiler Atatürk Bulvarı üzerinde devam eden çalışmaları gezerek çalışmaların daha düzenli bir şekilde yürütülmesi amacıyla yetkililerle bilgi alışverişinde bulundu.

Çalışmaların ardından Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ‘Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Şuski Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yürütülen çalışmalar devam etmektedir, bu çalışmaların daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla yetkililerle sürekli irtibat halindeyiz, vatandaşlarımızın bu çalışmalarla ilgili yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz vatandaşlarımızdan tek isteğimiz biraz daha sabırlı olmalarını bekliyoruz, inşallah bu çalışmaların sonunda şehrimizi daha modern yollara ve caddelere kavuşacaktır, ekibimiz ve çalışma arkadaşlarımız vatandaşların daha çok sıkıntı yaşamaması için elinden gelen tüm imkânları vatandaşlarımıza sunuyor, bu çalışmalar bittiğinde vatandaşlarımız da görecek ki kentin en büyük sorunları çözülmüş olacaktır” dedi.