ÜÇGEN PARK SOSYAL TESİSLERİNE GÖLGELİK YERLEŞTİRDİK

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşlarımızın yaz aylarında daha iyi bir ortamda zamanlarını geçirmek amacıyla Üçgen Park sosyal tesislerine gölgelik yerleştirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Üçgen Park sosyal tesislerinde 8 adet gölgelik yerleştirme çalışmalarının tamamlandığını belirten Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Belediyemize ait sosyal tesislerimizde vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla çalışmalarımız devam etmektedir, çalışmalar kapsamında bugün Üçgen Park sosyal tesislerimize yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yeni düzenlemeler getirdik, vatandaşlarımızın yaz aylarında daha serin ve güzel bir ortamda vakitlerini geçirmek amacıyla gölgelik yerleştirdi. Bu çalışmalar kapsamında ihtiyacı olan bölgelerde de çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.