• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN YILMAZ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Adnan Menderes Bulvarında yürütülen çalışmaları inceleyerek, esnaf ziyaretinde bulundu. Çalışmalarla ilgili esnafı bilgilendiren Yılmaz, taleplerini dinledi.

Başkan Yılmaz esnaflardan çalışmalarla ilgili sabırlı olmalarını dileyerek şunları kaydetti:

“Şehrimizde yapılan çalışmalar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Avrupa Birliği, ŞUSKi Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmektedir. Bu çalışmaları ana caddelerimizde en kısa sürede bitirmek için görüşmeler yapıyoruz. İnşallah bu çalışmaların ardından kentimiz daha modern ve güzel bir kent haline gelecektir. DEDAŞ’la görüşmelerimiz devam ediyor. DEDAŞ yetkilileri de inşallah elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları başlatacak. Kentimizin yer altı su kayıp kaçak oranı şuanda %70 çalışmaların bitimiyle birlikte bu oran gözle görülür bir derecede son bulacaktır. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşlarımızdan, esnaflarımızdan, halkımızdan ve Sivereklilerden sabır diliyorum. En geç Ağustos ayına kadar ekiplerle birlikte şehir merkezi ve ana artellerde çalışmalar bitirilmiş olarak caddelerimiz daha güzel bir görünüme kavuşmuş asfaltlanmış bir şekilde vatandaşlarımız ve esnaflarımızın hizmetine sunacağız. Bu çalışmalar her belediye başkanının sıkıntılarından biridir, inşallah bizde bu çalışmalardan anlımızın hakkıyla vatandaşlarımıza ve halkımıza hizmetin en iyisini yaparak göstereceğiz. Sorunlarımızı biliyoruz ekibimle birlikte bu çalışmalara destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlarla bire bir görüşen Başkan Yılmaz, bir süre sohbet ederek çalışmalarla ilgili vatandaşlara ayrıntılı bilgi vererek Siverek’e yapılan hizmetlerden dolayı sabırlı olmalarını istedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü