• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YARDIMCISI POSTACI KURAN KURSLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YARDIMCISI POSTACI KURAN KURSLARINI ZİYARET ETTİ

 

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı Miraç Kandili dolaysıyla İlçede Müftülüğe bağlı eğitim veren Bayan Kur’an Kurslarını ziyaret ederek burada eğitim gören kursiyerlere lokum dağıttı.

Kurslarda eğitim gören bayanlarla sohbet eden Postacı, bayanların sorun ve isteklerini dinledi. Özelikle çarşı esnafının gelişi güzel tezgâhları kaldırımlara bırakmalarından dolayı bayan olarak rahatsız olduklarını belirten kursiyerler, bu konuda bir bilincin yaygınlaşması konusunda Belediyeye büyük görevler düştüğünü belirtiler.

Başkan yardımcısı Postacı “özelikle İlçede bayanların büyük sorunlarının bulunduğunu biliyoruz, bu konuda Belediye olarak çalışmalar başlattık, özelikle Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kurarak bayanların toplum içinde daha fazla söz sahibi olmaları için çalışmalar yapıyoruz, bu konuda büyük bir başarı kaydettiğimizi düşünüyoruz, artık bayanlarımız eskisi gibi değil, hakkını arayabilen, haksızlığa uğradıklarında kendilerini ifade eden bir toplum olmuştur, bu konuda ümit varız” dedi.

Miraç Kandili Gecesinin anlam ve önemi dolaysıyla Kur’an kursları ile burada okuyan bayan kursiyerleri ziyaret etmek istediklerini’ belirten Postacı “Belediye olarak eğitim ve öğretime destek verdiğimiz gibi dini eğitim veren Kur’an kurslarına da imkânlarımız ölçüsünde destek veriyoruz. Eğer talep geldiğinde bu gibi kurumların eksikliklerini tamamlayabiliriz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü