BAŞKAN YILMAZ "TEMİZ ÇEVRE TEMİZ TOPLUM" KAMPANYASINA KATILDI

Türk Telekom Lisesince başlatılan ‘Temiz Çevre Temiz Toplum’ kampanyasında Belediye Başkanı Resul Yılmaz, öğrencilerle çevre temizliği yaptı.

Viranşehir karayolundaki piknik alanı olarak kullanılan Belediye fidanlığında eldiven takıp eline poşet alan Belediye Başkanı Yılmaz, öğrencilerle birlikte yaklaşık bir saat yerlerde bulunan atık maddeleri topladı.

Temizlik kampanyasından dolayı okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Türk Telekom Lisesi idarecileri ve öğrencileri daha temiz bir çevreye dikkat çekmek çevre temizliğinde farkındalık oluşturmak amacıyla başlattıkları kampanyaya sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte katıldık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmaların ardından Belediye fidanlığında öğrencilere ikramda bulunan Başkan Yılmaz, öğrencilere ilçede devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını anlattı. Öğrencilerin kentle ve belediye çalışmalarıyla ilgili görüşlerini aldı, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.