BAŞKAN YILMAZ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, esnaf ve vatandaşların sorun ve isteklerini dinlemek amacı ile gezilerine devam ediyor.

Başkan Yılmaz Adnan Menderes bulvarında esnaflık yapan vatandaşları işyerlerinde ziyaret ederek, özelikle son zamanlarda şehir merkezinde yoğunluk verilen altyapı çalışmaları hakkında bilgi vererek, vatandaşlardan biraz daha sabır göstermelerini istedi.

‘Şehrin altyapısının komple değiştiğini, bu yüzden bir müddet sıkıntı yaşanabileceğini’ belirten Yılmaz “Birkaç ay içinde ana arterlerde bulunan tüm çalışmaları bitirmeyi amaçlıyoruz, yapılan çalışmalar büyük çalışmalardır, şehrin alt yapısı komple değişiyor, bu yüzden esnaf ve vatandaşlarımızın zorluklar çektiğini biliyoruz, ama geleceğe daha emin adımlar atabilmek, modern bir şehir olabilmek için bu çalışmalar olmazsa olmazlardandır, vatandaşlarımızdan biraz daha sabır göstermelerini bekliyoruz” dedi.