• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ANACIK MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

ANACIK MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

 

Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince daha önce hizmet almamış ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Anacık mahallesinde başlatılan çalışma kapsamında temin edilen stabilize malzeme, ekiplerce iş makineleri yardımıyla serilip sıkıştırıldı.

Beraberinde Kırsal Hizmetler Müdür Vekili Selahattin Özdoğan’la çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Yaklaşık 20 gün önce mahalle içi yol yapım çalışmasına başladığımız Anacık mahallesinde sona yaklaştık. Arkadaşlarımız çok güzel bir çalışma çıkarmış, kendilerine teşekkür ediyorum. Halkımızdan bir ricamız var ki bize güvenip sabır göstersinler. Girilmedik mahalle, girilmedik sokak bırakmayacağız. Mahalle sakinlerinin memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Söz verdik, Allah’ın izniyle sözümüzü yerine getirdik” diye konuştu.

Öncül, Anacık’ı müteakip Kurbağlı mahallesinde çalışmaya başladıklarını belirtti. 

Anacık mahalle muhtarı çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz ve Başkan Yardımcımız Hacı Ahmet Öncül’e teşekkür ediyorum. Dedelerim ve amcalarım burada doğup büyümüş, bizlerde çocuklarımız ile burada yaşlanacağız” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü