SİVEREK BELEDİYESİ CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, İlçe merkezinde bulunan camilerin yanı sıra Kırsal mahallelerdeki camilerde de halı yıkama ve temizlik çalışmasını sürdürüyor.

Temizlik çalışmalarını ilçe merkezindeki tüm camilerde tamamladıklarını belirten Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Ramazan ayına kısa bir süre kala Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerimizde bulunan camilerimizde temizlik çalışması başlattık. İlçe merkezimizde temizlik çalışmalarımız sona erdi, dün itibariyle kırsal mahallelerimizde bulunan camilerimizde ekiplerimiz tarafından halı yıkama ve temizlik çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu çalışmalarımızın sona ermesiyle Ramazan ayında ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizdeki camilerimizde vatandaşlarımız temiz ve rahat bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirecekler, bu yönde gerek ilçe merkezi gerekse kırsalda her alanda temizlik çalışmalarımız devam edecektir” dedi.