• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediyesi alt yapısı tamamlanmış merkez mahallelerde başlattığı üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında daha önceki yıllarda hizmetten mahrum kalan Hayriye mahallesinde başlatılan kilit taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinlerine çalışmalarla ilgili bilgi veren Hatipoğlu, Hayriye mahallesinde 14 bin 500 metrekare kilitli parke taşı çalışması yapılacağını söyledi. Hatipoğlu, “Özellikle bu çalışma Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen destekle yapılıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın yanı sıra Şanlıurfa Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor ve inşallah mahallemizi çamurdan kurtarıp çocuklarımızın huzurla okula gidip gelmelerini sağlayacağız” dedi.

Daha modern bir ilçe oluşturmak istediklerini belirten Başkan Vekili Hatipoğlu, Siverek Belediyesi olarak çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini söyledi.

Mahalle sakinlerinden Mahmut Bayraktar mahallenin daha önce hak ettiği hizmeti alamadığını söyledi. Şikayetlerini dikkat alarak çalışma başlatan Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür eden Bayraktar, “Emeği geçen herkese candan teşekkür ederim. Hizmet bizim de hakkımız, hakkımızı veren Siverek Beledi Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü